Utlåningsmaterial

Hjälp från distriktet

Distriktets syfte är att på olika sätt stötta och hjälpa sina föreningar. Det finns många sätt distriktet kan hjälpa till på. Till exempel så kan vi låna ut saker ur vårt verksamhetsbibliotek, eller så kan man som medlemsförening söka pengar från vårt arrangemangsbidrag. Man kan alltid kontakta distriktet om man skulle behöva hjälp med andra saker också.

Visste du att distriktet kan hjälpa till med att låna ut saker?

Är ditt arrangemang i behov av vissa saker som kanske är svåra att få tag på? Eller kanske vill du bara förgylla ditt arrangemang med något extra? Då kan du låna av Sverok Svealand. Vi har ett verksamhetsbibliotek med saker som vi gärna lånar ut till våra medlemsföreningar helt gratis.

Fyll i formuläret och kryssa i de saker du vill låna. Inom ett par dagar så bör du ha fått ett svar med bekräftelse på att sakerna du önskar fanns tillgängliga på det datum du vill ha.

Om ni är en förening i Örebro Län som önskar låna något som är stationerat i Värmland eller tvärt om så går det också bra men vi kan i så fall behöva extra tid på oss att frakta över sakerna till andra sidan, om ni inte kan hämta dem själva. Skulle det vara så att er förening har långt att åka till Karlstad eller Örebro så kan vi hjälpa till med att få det levererat till det Studiefrämjande-kontor som ligger närmast er.

Utlåningsformulär – Google Forms