Uncategorized

En varm hälsning från Svealands nyvalde distriktsordförande

Nu är årsmöteshelgen över och jag, Sverok Svealands nya distriktsordförande Alexander Holmberg vill jag berätta lite för er medlemmar om vem jag är och hur den närmsta framtiden för distriktet och vår verksamhet ser ut! 

Mitt namn är som sagt Alexander och jag bor i Laxå, en liten håla i Örebro Läns södra del. 2021 blir mitt tredje år som distriktsaktiv i Sverok Svealand och jag har nu hoppat in i den ärofyllda rollen som er nya distriktsordförande. Jag har tidigare suttit med i ungdomsförbundet RUM – Riksförbundet Unga Musikanter och där varit aktiv både på lokal och nationell nivå i många år så det här med stadgar och årsstämmor har jag rätt bra koll på. På hemmaplan driver jag spelverksamhet för ungdomar tillsammans med mina kompisar. Utöver föreningsarbete så spenderar jag gärna min tid med att spela brädspel; datorspel, rollspel är alla saker som kan distrahera mig i timmar. Jag har länge haft en stor passion i Azeroth, och jag är 100% Horde (ingen Garrosh/Sylvanas loyalist dock).

Jag vill passa på att tacka den avgående styrelsen för allt ert arbete inom distriktet och önska er all lycka i era framtida äventyr. Jag vill även passa på att välkomna in den nya styrelsen för 2021, jag ser fram emot att jobba tillsammans med er under kommande verksamhetsår och driva distriktet framåt med nya krafter! 

Med det sagt så vill jag berätta lite vad som ligger i styrelsens händer just nu. Efter förra årets motion om E-sport Liga Svealand kommer styrelsen ha som mål att jobba vidare med detta, och har vi tur kanske något startar under hösten!

Styrelsen planerar att genomföra lite digitala nätverksträffar inom distriktet så att våra föreningar kan träffas och prata om olika saker som rör verksamheten. Dessa träffar kommer ibland ha vissa teman och mer information om dessa träffar kommer inom kort. Vidare så planerar styrelsen att köpa in lite trycksaker som våra medlemmar kan låna vid evenemang och även göra en stor genomgång av Verksamhetsbiblioteket.

Om ni har några frågor eller behöver hjälp med något går det självklart bra att höra av sig till styrelsen. Antingen skicka mail till styrelsen via info@svealand.sverok.se eller skriv till oss på Discord.

Vill ni veta mer om styrelsen, läsa mer om våra planer för 2021 eller ta del av årsmötets beslut finner ni allt sådant i menyn under fliken Styrelse på hemsidan svealand.sverok.se

Ha nu ett trevligt 2021.

Distriktsordförande 

Alexander Holmberg