Styrelsen

Styrelsen väljs på distriktsårsmötet och består av ordförande och mellan två och sex övriga ledamöter. Styrelsen tillträder omedelbart efter årsmötet, och avgår när nästa styrelse tillträder. Styrelsen ansvarar för distriktets centrala verksamhet. Deras uppgift är bland annat att genomföra de beslut som fattas av årsmötet, däribland att följa verksamhetsplanen.

Styrelse 2021

Alexander Holmberg: Distriktsordförande
”27-åring som har över 13 år kunskaper och erfarenheter av föreningslivet. Tidigare Distriktsordförande i RUM Örebro i 6 år, nu kör jag mitt tredje år i Svealand, och första som Distriktsordförande. E-sport och rollspel är de bästa sakerna inom Sverok.”

Jesper Wikner: Vice Distriktsordförande
”Mitt namn är Sven Jesper Linus Wikner, och jag är en priviligierad, vit, cis-sexuell man. Jag är år 2021 en 35 taggare, men åldras som Keanu Reeves. Min stora passion i livet är spel av alla dess former, varav jag testat de flesta men inte alla än. Detta ämnar jag att ändra, och det är högst upp på min icke-existerande bucket list. Alla kunskaper jag besitter utöver vanligt folkvett har jag lärt mig på egen hand. Som person är jag en introvert extrovert, artig, öppen och tydligen ganska humoristisk(om man gillar dad jokes). När du stiftar bekantskap med mig så kommer jag enbart svara på tal de första ca. 3 gångerna vi möts, tills jag blivit bekväm med ditt sällskap. När väl detta hänt så öppnar jag skalet och släpper in dig lite försiktigt. Jag är för tillfället med i Sverok Svealand och försöker blåsa en nypa frisk luft i föreningens generella riktning.”

Tommy Östman: Distriktsledamot
”Storvargen ifrån Värmland, suttit i styrelsen för Vita ulven sen grundandet 2013. Gör mitt 5 år nu Svealand. E-sport, rollspel och airsoft är de bästa sakerna inom Sverok.”

Edvin Hermansson: Distriktsledamot
”25-årig esportveteran. Favoritspelet är StarCraft II. Utbildad till lärare i samhällskunskap och historia.”

Morris Ferneskog: Distriktsledamot
”22-åring som Först blivit aktiv i föreningar de senaste 3 åren. Figurspel, brädspel, rollspel, cosplay och lajv är de saker som intresserar mig mest.”

Övriga Förtroendevalda inom distriktet

Björn Liljekvist: Distriksrevisor
”När jag inte är upptagen av revionsarbetet jobbar jag som grafiker. Rollspel och TV-spel hör till favoriterna.”

Johnny Olsson: Distriktsrevisorssuppleant

Mattias Moraeus: Valberedningen

Helena Gärdt: Valberedningen

Kontakta styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.